Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Το κουπόνι τις Αγωνιστικής




Καλημέρα φίλοι του SportsBetting1.

Λιγοστοί αγώνες κάθε μέρα και περιμένουμε πως και πως να βρούμε κανένα καλο κουπόνι να σας το προσφέρουμε .. Φυσικά να σας πούμε ότι μπορείτε να μας βρίσκετε πλέον και στην νέα μας σελίδα το Sportsbetting1.δε ...

Σήμερα σας έχουμε 6 αγώνες και μπορείτε να δείτε μέσα από τα στατιστικά που σας έχουμε ακόμα καλύτερα , τα στατιστικά που έχει η κάθε ομάδα εντός και εκτος ..

Πιστεύουμε ότι η καινούργια μας ιδέα θα σας αρέσει μιας και μπορείτε και από μονη σας να ποντάρατε και αντίθετα από αυτά που σας δίνουμε...


Πάμε λοιπόν να δούμε τους παρακάτω αγώνες και να βγάλουμε το 6 στα 6 ...




Ξεκινάμε λοιπόν με τον πρώτο μας αγώνα ανάμεσα στις ομάδες Qviding - Landskrona . Όπου από τα στατιστικά που έχουμε εμείς θα πάμε με την ομάδα τις Landskrona και το δυο που πληρώνει πολύ καλά και θα πέραση ..

Σημείο 2


Sportsbetting1.de 10.00€ FREEBET









Το επόμενο παιχνίδι μας έινια λίγο πολύ δύσκολο για προγνωστικά , αφού η ομάδα της IFK Gothenburg στα 5 πaιχνιδια που έχει δώσει μέσα στην έδρα τις έχει φέρει 1 νίκη 1 ισοπαλία και 3 Ήττες παρακαλώ . ενώ ακριβώς τα αντίθετα έχει η ομάδα τις Djurgarden 4 ήττες 1 σοπαλία και καμια νίκη Εκτος.. Εδώ έμοια θα πάρουμε το απόλυτο του 1,5 over ...

Σημείο 1,5 over



Sportsbetting1.de 10.00€ FREEBET








Στο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Μύρα - HJK Helsinki δεν νομίζουμε ότι υπάρχει περίπτωση η ομάδα τις HJK Helsinki να μην κερδίσει αφού η ομάδα τις Μύρα είναι στην τελευταία θέση τις βαθμολογίας και δεν τα άρει καθόλου καλά . Θα ποντάρουμε στο φαβορί και θα πάρουμε το δυάρι ..

Σημείο 2


Sportsbetting1.de 10.00€ FREEBET







Περνάμε τώρα στο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες τις ΕΚ Stockholm - Malmo FF όπου εμείς θα πάμε με το φαβορί αλλα με μια μικρή επιφύλαξη στην Ισοπαλία , μιας και η Ομάδα τις Εκ δεν με πολύ αρέσει , μπορεί ναι μεν να είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι αλλα αν δούμε όμως και τα χτεσινά παιχνίδια λίγο τα περισσότερα βγήκαν Ισοπαλίες..

Σημείο 1X



Sportsbetting1.de 10.00€ FREEBET








Και φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα μας για σήμερα ανάμεσα stis ομάδες  Stabaek - Aalesund . Εδώ δεν νομίζουμε να βρει τα σκούρα η ομάδα τις Stabaek , μιας και φέτος ξεκίνησε πολύ δυνατά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο . Εμείς θα πάρουμε τον άσσο και το over 2,5 ..

Σημείο 1 και 2,5 over


Sportsbetting1.de 10.00€ FREEBET







Δεν υπάρχει αμφιβολία να μας χαλάσει το ΣΤΑΝΤΑΡ αυτό στον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες Inter Τούρκου - IFK Mariehamn  αφού την προηγουμενη αγωνιστική η ομάδα τις Inter Τούρκου σε ρελαντί έριξε 6 γκολάκια μέσα στην έδρα τις .. Ενώ η ομάδα τις IFK Mariehamn δεν θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη τις αγωνιστικής..

Σημείο 1


Sportsbetting1.de 10.00€ FREEBET






Αυτά από εμάς φίλοι μου και σας περιμένουμε να μας πείτε τα νέα σας την δευτερα μετά το ταμειακή ...



Sports Betting At Best Odds









Δεν υπάρχουν σχόλια: