Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Αναλύσεις Αγώνων 16.09.2011

Sports Betting At Best Odds



Freiburg – Stuttgart

16 September um 20:30

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται τη Στουτγάρδη και θέλει να ξεχάσει την απογοητευτική εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Ψάχνει το διπλό η Στουτγάρδη.
Οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη συντριβή στο "Αλιάνζ Αρίνα" χάνοντας με 7-0 σε ένα παιχνίδι το οποίο ανέδειξε τις αδυναμίες τους στην αμυντική λειτουργία.
Βρίσκονται στη 14η θέση της Bundesliga έχοντας συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς σε ένα "μουδιασμένο" ξεκίνημα τη φετινή σεζόν.
Στην έδρα τους έχουν μία νίκη και μία ήττα παρουσιάζοντας ωστόσο πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση τους.
Η Στουτγάρδη από την άλλη, ξεκίνησε μέτρια τη φετινή χρονιά έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Την προηγούμενη εβδομάδα υποδέχτηκε το Αννόβερο και πήρε με χαρακτηριστική ευκολία τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 3-0.
Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.
Στο σημερινό αγώνα στόχος των φιλοξενούμενων είναι αρχικά να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις εξασφαλίζοντας το τρίποντο.
Πρωτη Επιλογη ... Οβερ 0,5 Ημιχρονου ..
Δευτερη Επιλογη 2
Eintracht – Hansa Rostock

16 September um 18:00
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Χάνσα Ρόστοκ η οποία "καίγεται" για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις στην Zweite Liga.
Δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης η Άιντραχτ.
Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην έδρα της Κότμπους με 3-3 σε ένα από τα πιο "χορταστικά" παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής.
Δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να πανηγυρίσουν τη νίκη στην έδρα τους έχοντας δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
Βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα.
Η Χάνσα Ρόστοκ από την άλλη, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν μετρώντας πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες στις πρώτες επτά αγωνιστικές.
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην έδρα της.
Αυτό είναι το αγαπημένο σκορ των φιλοξενούμενων καθώς μετρούν τέσσερα 0-0 έως τώρα, δείγμα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν στο σκοράρισμα.
Πρωτη Επιλογη Γκολ Γκεκας
Δευτερη Επιλογη Ημιχρονο 0-0 Τελικο 2-1
NEC – NAC

16 September um 20:00
Η Μπρέντα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ναϊμέγκεν σε μία οριακή αναμέτρηση με στόχο να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας της Eredivisie.
Την προηγούμενη αγωνιστική παραδόθηκε στη Φέγενορντ γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-1.
Σε πέντε παιχνίδια από την αρχή της σεζόν έως τώρα μετράει μόλις μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε μία ομολογουμένως απογοητευτική συγκομιδή.
Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι με εξαίρεση το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Τβέντε (ήττα με 1-0) σε όλα τα υπόλοιπα έχουν δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ.
Όσον αφορά τη Ναϊμέγκεν, βρίσκεται στην 9η θέση της Eredivisie έχοντας συγκεντρώσει εννιά βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ γνώρισε την ήττα με 1-0 δείχνοντας ανήμπορη να αντιδράσει στο γκολ που δέχτηκε νωρίς στον αγώνα.
Στόχος των γηπεδούχων είναι να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η οποία θα τους βοηθήσει να "αναρριχηθούν" στη βαθμολογία.
Πρωτη Επιλογη ... Πρωτο Γκολ Μπρεντα 
Δευτερη Επιλογη ... Γκολ Γκολ 
GAIS – Norrkoping

16 September um 19:00
Η Νόρκεπινγκ ταξιδεύει στο "Γκάμλα Ούλεβι" για να αντιμετωπίσει την Γκάις με στόχο να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της Allsvenskan.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας και θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να αποφύγουν τις περιπέτειες.
Την προηγούμενη αγωνιστική "κόλλησαν" στο 0-0 με τη Μιάλμπι και δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο που θα τους έδινε βαθμολογική "ανάσα".
Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια μετρούν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες έχοντας αρκετές αυξομειώσεις στην απόδοση τους.
Η Γκάις από την άλλη, βρίσκεται στην 4η θέση της Allsvenskan έχοντας συγκεντρώσει 42 βαθμούς σε μία ικανοποιητική συγκομιδή έως τώρα.
Στην έδρα της Έλφσμποργκ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και επικράτησε με 3-1.
Απέχει πέντε βαθμούς από το "όνειρο" της συμμετοχής στο Europa League και δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να συνεχίζει να ελπίζει.
Το μεγάλο της "όπλο" είναι η έδρα της καθώς σε 12 αναμετρήσεις μετράει δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες.
Πρωτη Επιλογη ... Ασσος 
Δευτερη Επιλογη Οβερ 2,5 

Η Τούρκου αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Γιάρο στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Veikkausliga με στόχο τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι σε 13 παιχνίδια στο γήπεδο τους μετρούν οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.
Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα από τη Βάασα με 3-2 παρά το γεγονός ότι ισοφάρισαν δύο φορές το σκορ.
Αυτή τη στιγμή απέχουν πέντε βαθμούς από τη Γιβασκίλα η οποία βρίσκεται στην 3η θέση και θέλουν να την ξεπεράσουν για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Europa League την επόμενη σεζόν.
Όσον αφορά τη Γιάρο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της μένοντας στο 1-1 με τη Χάκα.
Βρίσκεται στην 9η θέση της Veikkausliga έχοντας συγκεντρώσει 26 βαθμούς σε μία μέτρια έως τώρα συγκομιδή στο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους μακριά από την έδρα τους καθώς σε 12 αναμετρήσεις μετρούν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.
Πρωτη Επιλογη .. Ασσος 
Δευτερη Επιλογη ... Αντερ 2,5
Η Μπραν υποδέχεται τη Χάουγκεσουντ με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους για να διατηρήσουν απόσταση ασφαλείας από τους "διώκτες" τους.
Την τύχη της στα χέρια της κρατάει η Μπραν.
Η ομάδα του Ρούνε Σκάρσφιορντ γύρισε από την "κόλαση" καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Μόλντε και τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας πετυχαίνοντας δύο γκολ.
Βρίσκεται στην 3η θέση της Tippeligaen έχοντας συγκεντρώσει 36 βαθμούς σε μία αξιοπρόσεκτη πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα.
Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια παραμένει αήττητη μετρώντας δύο νίκες και τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες.
Η Χάουγκεσουντ από την άλλη, βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και θέλει να καλύψει τη διαφορά.
Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Λίλεστρομ με 2-0 επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις νίκες.
Στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με αποτέλεσμα να έχει "αναρριχηθεί" στη βαθμολογία.
Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να "αποδράσουν" με το διπλό από τη σημερινή αναμέτρηση;
Πρωτη Επιλογη ... 5 Κιτρινες Καρτες 
Δευτερη Επιλογη .. Κορνερ Ημιχρονου Οβερ 4 

Δεν υπάρχουν σχόλια: