Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σημερινοί Αγώνες 18.09.2011

Sports Betting At Best Odds

Manchester Utd – Chelsea

18 September um 17:00




"Φωτιά" στην κορυφή της βαθμολογίας θα προσπαθήσουν να βάλουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι στην 5η αγωνιστική της Premier League.
Θα ανέβει στην κορυφή η Τσέλσι του Βίλας Μπόας;
Στη Λισαβόνα τερματίστηκε το νικηφόρο σερί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" έμειναν στο 1-1 με την Μπενφίκα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και σταμάτησαν την επέλασή τους.
Τα πράγματα εξελίσσονται εξαιρετικά στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου η αρμάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει πετύχει ένα εμφατικό 4/4 και δείχνει ότι δεν αστειεύεται.
Τελευταίο της "θύμα" η Μπόλτον, η οποία γνώρισε τη συντριβή στην έδρα της με 0-5!
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι οι "μπέμπηδες" έχουν σκοράρει 18 τέρματα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (4,5 ανά αγώνα), με τον Γουέιν Ρούνει να "πυροβολεί" αδιακρίτως.
"Αναμένεται ένα φανταστικό ματς. Οι αγώνες μας τα τελευταία επτά χρόνια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τις περισσότερες φορές στο γκολ και την Κυριακή θα είναι δύσκολο ματς.
Είναι μεγάλη πρόκληση για τον προπονητή της ομάδας που έχει ξεκινήσει πολύ καλά", ανέφερε ο Σκωτσέζος τεχνικός.
Το "εμπόδιο" της Λεβερκούζεν πέρασε με επιτυχία μεσοβδόμαδα η Τσέλσι.Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 2-0 της γερμανικής ομάδας στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πήραν το πάνω χέρι για την 1η θέση.
Στην Premier League η παρέα του Φρανκ Λάμπαρντ μετράει τρεις επικρατήσεις και μία ισοπαλία (το 0-0 της πρεμιέρας στην έδρα της Στόουκ).
"Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Θα είναι ένα πολύ καλό ματς για την αρχή της σεζόν. Αντιμετωπίζουμε τη Γιουνάιτεντ πιθανόν στην τρομερότερη στιγμή της.
Η ομάδα που έχει κάνει θραύση στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι διαφορετική από πέρυσι, αλλά νομίζω ότι θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για εμάς", τόνισε ο τεχνικός Βίλας Μπόας.
Στην τελευταία τους αναμέτρηση οι "μπλε" επικράτησαν με 2-1 της Σάντερλαντ, έφτασαν τους 13 βαθμούς και με νίκη στο σημερινό ντέρμπι ξεπερνούν τη "μισητή" τους αντίπαλο.
"Δράστες" στο "Στάδιο του Φωτός" ήταν οι Τζον Τέρι (18’) και Ντάνιελ Στάριτζ (51’).
Πρωτη Επιλογη ... Διπλη Ευκαιρια X2Δευτερη Επιλογη ... Αντερ 3.5  


Siena – Juventus

18 September um 15:00


Να επαναλάβει την εξαιρετική εμφάνιση εναντίον της Πάρμα θα προσπαθήσει η Γιουβέντους στην έδρα της Σιένα για την 3η αγωνιστική της Serie A.
Εντυπωσίασε η Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε.
Κάτι από τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος θύμισε η Γιουβέντους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η "μεγάλη κυρία" συνέτριψε με 4-1 την Πάρμα και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου.
"Δράστες" για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε ήταν οι Στέφαν Λιχτστάινερ, Σιμόνε Πέπε, Αρτούρο Βιντάλ και Κλαούντιο Μαρκίζιο.
Το μόνο που κατάφερε η Πάρμα ήταν να μειώσει με πέναλτι στις καθυστερήσεις.
Θετικό ήταν και το ξεκίνημα της Σιένα στη σεζόν, αφού δεν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της Κατάνια στην πρεμιέρα.
Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 σε μία σχετικά αφιλόξενη έδρα και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν αήττητοι και στο σημερινό αγώνα κόντρα στην ανανεωμένη "Γιούβε".
Οι νεοφώτιστοι έχουν ιδιαίτερα επιβαρημένο πρόγραμμα στην εκκίνηση καθώς την άλλη εβδομάδα ταξιδεύουν στη Ρώμη για να αναμετρηθούν με τη Ρόμα του Φραντζέσκο Τότι.
Πρωτη Επιλογη ... Ημιχρονο 2Δευτερη Επιλογη ... Οβερ Ημιχρονου 1.5


Zaragoza – Espanyol

18 September um 16:00

 

Να γευτεί τη χαρά του τρίποντου μετά από καιρό θα προσπαθήσει η Σαραγόσα, που υποδέχεται την Εσπανιόλ για την 4η αγωνιστική της Primera Division.
Επιτέλους νίκη για τη Σαραγόσα;
Δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ράγιο Βαγεκάνο η Σαραγόσα, που κόλλησε στο 0-0.
Αν σε αυτό προσθέσει κανείς και το 0-6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατανοεί ότι η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε δε ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η τελευταία νίκη των γηπεδούχων στην Primera Division χρονολογείται την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα στις 21 Μαΐου!
Σημαντική νίκη πέτυχε την τελευταία αγωνιστική η Εσπανιόλ.
Οι φιλοξενούμενοι έκαμψαν την αντίσταση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1 και κατέκτησαν τους πρώτους βαθμούς του πρωταθλήματος.
Πρωταγωνιστής για το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ήταν ο Σέρχιο Γκαρσία, που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 25’ και στο 73’.
Ενδιάμεσα είχε προλάβει να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Φερνάντο Γιορέντε στο 62’.
Πρωτη Επιλογη ... Ημιχρονο Ακριβες Σκορ 0-0Δευτερη Επιλογη ... Ημιχρονο - Τελικο Χ-1


AA Gent - Anderlecht
18 September um 15:30

Να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας θα προσπαθήσει η Γάνδη, που υποδέχεται την Άντερλεχτ για την 7η αγωνιστική της Jupiler Pro League.
Συνεχίζει την επέλαση η Γάνδη, που φιγουράρει στην 1η θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς.
Στην τελευταία αγωνιστική οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ επικράτησαν με 3-1 της Ζούλτε Βάρεγκεμ, αποδεικνύοντας ότι φέτος διαθέτουν "μέταλλο" πρωταθλητισμού.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Τροντ Σόλιντ ήταν ο Μπερντ Θις, που μέσα σε λίγα λεπτά ανέτρεψε το σκορ (54’, 58’).
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ιμπραϊμα Κόντε με όμορφη προσπάθεια στο 88’.  
Την Κορτράικ "υπέταξε" την προηγούμενη αγωνιστική η Άντερλεχτ με 2-0.
Η ομάδα των Βρυξελλών προηγήθηκε στο 12’ με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς και ολοκλήρωσε την επικράτησή της με τέρμα του Γκιγιέμ Ζιλέτ στο 55’.
Μεσοβδόμαδα το συγκρότημα του Άριελ Γιάκομπς αναμετρήθηκε με την ΆΕΚ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και επικράτησε με το εμφατικό 4-1.
Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Ματίας Σουάρες που πέτυχε χατ τρικ (16’, 40’, 84’).
Πρωτη Επιλογη ... Ημιχρονο Ακριβες Σκορ 1-1Δευτερη Επιλογη ...1

Δεν υπάρχουν σχόλια: