Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αναλύσεις Αγώνων 23.09.2011

Sports Betting At Best Odds

Να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας θα προσπαθήσει η Σεντ Πάουλι, που υποδέχεται την Άουε για την 9η αγωνιστική της Zweite Liga.



Σε εξαιρετική κατάσταση η Σεντ Πάουλι.


Στην 1η θέση της βαθμολογίας φιγουράρει η Σεντ Πάουλι, με 19 βαθμούς.


Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αξιόλογες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και έχουν βάλει πλώρη για επάνοδο στην Bundesliga.


Το συγκρότημα του Αντρέ Σούμπερτ επικράτησε της Καρλσρούης με 2-0 εκτός έδρας και διπλασίασε τις συνεχόμενες νίκες του.


Είχε προηγηθεί η μεγάλη εντός έδρας ανατροπή επί της Μόναχο 1860 με 4-2 (κι ενώ οι "ασπρόμαυροι" είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2)!


Μόλις εφτά βαθμούς έχει μαζέψει, από την άλλη, η Άουε, που απέχει μόλις δύο ισοπαλίες από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική την εντός έδρας ήττα με 2-4 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και έμειναν για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη χαρά του τρίποντου.



Χαρά που "χρονολογείται" στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στην επικράτηση επί της Αλεμάνια Άαχεν.


Πρώτη Επιλογή : Ημιχρονο Χ
Δεύτερη Επιλογή : 1.5 ΓΚΟΛ Αουε




Θέση στην κορυφή της βαθμολογίας διεκδικούν Πόρτο και Μπενφίκα στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Primeira Liga.



Θα μείνει μόνη της στην κορυφή η Πόρτο;


Το συνεχόμενο νικηφόρο σερί της διέκοψε την τελευταία αγωνιστική η Πόρτο.


Οι "δράκοι", που προέρχονταν από ένα επιβλητικό 4/4, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στην έδρα της Φειρένσε.


Έτσι, έφτασαν στους 13 βαθμούς, όσους έχει και η σημερινή τους αντίπαλος.


Είχαν προηγηθεί οι επικρατήσεις επί των Σετουμπάλ και Λεϊρία με 3-0 και 5-2 αντίστοιχα.


Αξίζει, παράλληλα, να τονιστεί ότι η παρέα του Χουλκ επικράτησε 2-1 της Σαχτάρ Ντόνετσκ για τους ομίλους του Champions League και την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ.


Εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα των "μπλε" η Μπενφίκα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.


Η ομάδα της Λισαβόνας επικράτησε με 4-1 της Ακαντέμικα, πρόσφερε σπουδαίο θέαμα σε αρκετά σημεία του αγώνα και παρέμεινε αήττητη στις εγχώριες υποχρεώσεις της.


Η παρέα του Σαβιόλα, μάλιστα, είναι η μοναδική που στέρησε μέχρι στιγμής βαθμούς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1 στην πρεμιέρα του Champions League) και την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την Οτελούλ Γκαλάτι από τη Ρουμανία.


Πρώτη Επιλογή : Ακριβες Σκορ Ημιχρονου 1-0
Δεύτερη Επιλογή : Οβερ 7 Κορνερ




Να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας θα προσπαθήσει το Αμβούργο, που ταξιδεύει στην Στουτγκάρδη για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.



Θετικό ξεκίνημα για την Στουτγκάρδη.


Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται το Αμβούργο, που έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό.


Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν την τελευταία αγωνιστική με 0-1 από την Γκλάντμπαχ εντός έδρας. Έτσι, έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το τρίποντο.


Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους χρονολογείται στις 13 Αυγούστου (2-2 με τη Χέρτα Βερολίνου).


Στην προνομιούχο πρώτη εξάδα της βαθμολογίας έχει εισέλθει η Στουτγκάρδη, που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δέκα βαθμούς.


Οι σημερινοί γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 της Φράιμπουργκ την τελευταία αγωνιστική και συμπλήρωσαν δύο συνεχόμενες νίκες.


Είχε προηγηθεί για το συγκρότημα του Μπρούνο Λαμπάντια η επικράτηση επί του Αννόβερου με 3-0 κι η απρόσμενη ήττα 0-1 από τη Χέρτα Βερολίνου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.


Πρώτη Επιλογή : Ημιχρονο Χ
Δεύτερη Επιλογή : Διπλη Ευκαιρια Χ2






α συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και εναντίον της Λιντς θα προσπαθήσει η Μπράιτον στην 8η αγωνιστική της Championship.



Θα ανακόψει την πορεία της Μπράιτον η Λιντς του Σάιμον Γκρέισον;


Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Μπράιτον, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με 0-1 από τη Λέστερ και διέκοψαν το σερί τους.


Είχαν προηγηθεί για το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ οι επικρατήσεις επί των Μπρίστολ Σίτι και Πιτέρμπορο με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα.


Δεν τα κατάφερε κόντρα στο μεγαθήριο που λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Λιντς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του League Cup.


Συγκεκριμένα, τα "παγώνια" ηττήθηκαν με 3-0 από τους "μπέμπηδες" και αποχαιρέτισαν πρόωρα μία διοργάνωση που παραδοσιακά πρωταγωνιστούσαν.


Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα και αναρριχήθηκαν στη μέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς.


Στην τελευταία αγωνιστική επικράτησαν με 2-1 επί της Μπρίστολ Σίτι, χάρη σε τέρματα των Άνταμ Κλέιτον (3’) και Ρος ΜακΚόρμακ (86’).


Πρώτη Επιλογή : Οβερ 2,5
Δεύτερη Επιλογή : Γκολ - Γκολ




Ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο θα επιχειρήσει να κάνει η Μόλντε, που υποδέχεται τη Βίκινγκ για την 24η αγωνιστική της Tippeligaen.



Αγγίζει τον τίτλο η Μόλντε.


Στην κορυφή της βαθμολογίας με 48 βαθμούς βρίσκεται η Μόλντε, λίγες στροφές πριν τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος.


Οι γηπεδούχοι απέχουν έξι βαθμούς από τη δεύτερη Τρόμσο, η οποία, όμως, έχει κι έναν αγώνα λιγότερο. Στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επικράτησε με 1-0 της Φρέντρικσταντ και παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.


Έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία η Βίκινγκ, που ταξιδεύει στην έδρα της πρωτοπόρου με άγνοια κινδύνου.


Οι φιλοξενούμενοι έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 30 βαθμούς και διατηρούν κάποιες αμυδρές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη.


Στην τελευταία της αναμέτρηση η παρέα του Βαλόν Μπερίσα επικράτησε με 2-0 της Σόγκνταλ και έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την ήττα.


Πρώτη Επιλογή : Τελικο Αποτελεσμα 1
Δεύτερη Επιλογή : 1.5 ΓΚΟΛ Για Μολντε




Να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη θα προσπαθήσει η Τζουργκάρντεν, που υποδέχεται την Κάλμαρ για την 26η αγωνιστική της Allsvenskan.



Επιτακτική η ανάγκη του τρίποντου για την Τζουργκάρντεν.


Στα κατώτερα κλιμάκια της βαθμολογίας βρίσκεται η Τζουργκάρντεν με 28 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα, ώστε να μην κινδυνεύσουν με υποβιβασμό.


Στην τελευταία της αναμέτρηση η παρέα του Τρίμι Μάκολι επικράτησε με 3-1 της ΑΙΚ και διπλασίασε τα συνεχόμενα τρίποντα. Είχε προηγηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα η νίκη επί της Τρέλεμποργκς με 4-3, ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην Στοκχόλμη.


Στη μέση της βαθμολογίας φιγουράρει, στον αντίποδα, η Κάλμαρ.Οι φιλοξενούμενοι έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 37 βαθμούς και δύσκολα θα προλάβουν το "τρένο" που οδηγεί στο Europa League.


Η ομάδα του Ναν Μπέργκσταντ επικράτησε με 1-0 της Χάλμσταντ την τελευταία αγωνιστική και επέστρεψε στα τρίποντα.


Άπαντες στο στρατόπεδο των "κόκκινων" έχουν το μυαλό τους στο Κύπελλο, όπου ο σύλλογος προκρίθηκε στον τελικό και θα έχει την ευκαιρία να φτάσει σε έναν τίτλο.



Πρώτη Επιλογή : Ημιχρονο 1
Δεύτερη Επιλογή : 1.5 Οβερ Ημιχρονου

Δεν υπάρχουν σχόλια: