Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αναλύσεις Αγώνων 24.09.2011




Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Η αγωνιστική κίνηση αυτής της εβδομάδας θα μας χαρίσει μοναδικές, ποδοσφαιρικές στιγμές.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει , με το ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον, την σκυτάλη παίρνει η Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Σεβίλλη υποδέχεται την Βαλένθια και η Μπαρτσελόνα την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζονται και στην Μπουντεσλίγκα, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερν Λεβερκούζεν, αλλά και στην Γαλλία, όπου η πρωτοπόρος Λιόν αντιμετωπίζει την Μπορντό.




Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Έβερτον και θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα τη διατηρήσουν μία "ανάσα" από την κορυφή της Premier League.


Βγάζει "φωτιές" ο Αγκουέρο.


Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι "στραβοπάτησε" την προηγούμενη αγωνιστική και αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Φούλαμ με 2-2. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την Μπέρμιγχαμ στα πλαίσια του League Cup έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της και πήρε τη νίκη με 2-0.


Ο Ντε Γιονγκ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή του σημερινού παιχνιδιού.


Όσον αφορά την Έβερτον, έχει κάνει ένα πολύ θετικό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν στην Premier League μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα έως τώρα στο πρωτάθλημα.


Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Γουίγκαν με 3-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κατάφερε και πήρε μία κουραστική πρόκριση στο League Cup επικρατώντας στην παράταση της Γουέστ Μπρομ.


Ο Αντιτσέμπε θα απουσιάσει για το επόμενο δίμηνο ενώ πιθανότατα επιστρέφει ο Σαχά ενισχύοντας την επίθεση των φιλοξενούμενων.


Η παράδοση είναι με το μέρος της Έβερτον η οποία στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο "Σίτι Οφ Μάντσεστερ" μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ήττες.


Πρώτη Επιλογή : Διπλη Ευκαιρια Χ2 2.65 Χ 2.50 €
Δεύτερη Επιλογή : Να σκοραρη και στα δυο Ημιχρονα η Εβερτον 9.00 Χ 2.5€


Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Λεβερκούζεν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga με στόχο να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της.


Ετοιμοπόλεμος και ο Ρόμπεν.


Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες μετράει συνεχόμενες νίκες στις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Στην έδρα της Σάλκε πήρε ακόμα ένα τρίποντο επικρατώντας με 2-0 παρά το εχθρικό κλίμα που συνάντησε.


Γκόμεζ, Ρόμπεν και Γκουστάβο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι.


Η Λεβερκούζεν από την άλλη, γνώρισε βαριά ήττα από την Κολωνία με 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική.

Το κεντρικό αμυντικό της δίδυμο βρέθηκε σε κάκιστη ημέρα εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ομάδα του Ρόμπιν Ντουτ. Κάντλετς και Σιούρλε δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι καθώς είναι τιμωρημένοι. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Άντλερ.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να πανηγυρίσουν νίκη στην έδρα της Μπάγερν από τη σεζόν 1989-1990 με τους Βαυαρούς να έχουν και πάλι στον πάγκο τους τον Χάινκες.


Πρώτη Επιλογή : Ακριβες Σκορ Ημιχρονου 2-1 13.00 Χ 2.5€
Δεύτερη Επιλογή : Οβερ 2.5 ΓΚΟΛ Ημιχρονου 4.00 Χ 2.5 €


Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες στο κυνήγι της κορυφής της Primera Division.


Δε σταματάει να σκοράρει ο Φάμπρεγκας.


Οι "μπλαουγκράνα" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Βαλένθια στο "Μεστάγια" με 2-2 παρά το γεγονός ότι στο φινάλε του αγώνα είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες για να "κλέψουν" το διπλό.


Με αυτό τον τρόπο έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη νέα βαθμολογική απώλεια της Ρεάλ πιάνοντας παράλληλα τις "νυχτερίδες" στην κορυφή. Οι Καταλανοί στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο μετρούν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.


Ινιέστα και Σάντσες παραμένουν τραυματίες ενώ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πικέ ο οποίος πιθανότατα επιστρέφει σε αγωνιστική δράση.


Η Ατλέτικο Μαδρίτης από την άλλη, συνέτριψε τη Σανταντέρ και τη Σπόρτινγκ Χιχόν με 4-0 δείχνοντας πως βρίσκει τον καλό της εαυτό.

Αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Primera Division έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Ο Κόστα θα απουσιάσει για ακόμα ένα παιχνίδι ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Ντιέγκο και Γκοντίν οι οποίοι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Πρώτη Επιλογή : Πεναλντι 3.15 Χ 2.5€
Δεύτερη Επιλογή : Φαλκαο Γκολ 3.75 Χ 2.5€
Σεβίλλη και Βαλένθια κοντράρονται στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" με στόχο να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Primera Division.


Να αποδράσει με το διπλό θέλει η Βαλένθια.


Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Οσασούνα πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση.
Στην έδρα τους μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τη φετινή σεζόν και θέλουν να διευρύνουν κι άλλο αυτό το σερί.


Ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ είναι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του ενώ στο σημερινό αγώνα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.


Η Βαλένθια από την άλλη, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα στην Primera Division με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θα μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Σολδάδο έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 3-1.


Το τελικό 2-2 κόντρα στους "μπλαουγκράνα" σίγουρα αποτελεί επιτυχία με τους φιλοξενούμενους να θέλουν ανάλογη συνέχεια έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή.


Ο Μεμέτ Τοπάλ είναι τραυματίας και δε θα δώσει το παρών στο σημερινό αγώνα.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Άλμπα.

Πρώτη Επιλογή : Πρωτο Γκολ Βαλενθια 2.20 Χ 2.5 €
Δεύτερη Επιλογή : Οβερ 2.5 1.75 Χ 2.5 €


Η Λυών υποδέχεται την Μπορντό με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στη Ligue 1 διεκδικώντας και πάλι την κορυφή.


Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ γνώρισε την ήττα στην έδρα της Καέν με 1-0 πραγματοποιώντας μία πολύ κακή εμφάνιση. Στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε μία αρκετά καλή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα.


Ο Γιορίς είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τους τραυματίες Σέλστρεμ, Λισάντρο, Κρις, Έντερσον και Γκουρκίφ.


Η Μπορντό από την άλλη, παραχώρησε ισοπαλία στη Λιλ με 1-1 και δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν.


Στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο "Ζερλάν" μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε μία μάλλον αρνητική γι' αυτήν παράδοση.

Ο Καρασό εξέτισε την τιμωρία του και θα κάτσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Καλφαλά, Ζουσιέ, Σερτίκ, Κριτσόβιακ και Πλανούς δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν στο σημερινό αγώνα καθώς είναι τραυματίες.


Πρώτη Επιλογή : Ημιχρονο 1 2.00 Χ 2.5€
Δεύτερη Επιλογή : Οβερ 2.5 ΓΚΟΛ 2,05 Χ 2.5€


Η Ίντερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπολόνια και θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στη Serie A στην πρεμιέρα του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της.



Μονόδρομος η νίκη για την Ίντερ.


Οι "νερατζούρι" γνώρισαν την ήττα στην έδρα της Νοβάρα με 3-1 εμφανίζοντας πολλές αδυναμίες τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα.
Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρανιέρι δίνει ελπίδα στους φιλοξενούμενους ότι μπορούν να βρουν τον καλό τους εαυτό.
Ο έμπειρος τεχνικός μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στις πρεμιέρες του στους πάγκους των ομάδων από το 1988 και μετά.


Κόρντομπα, Μότα και Πόλι παραμένουν τραυματίες και δε θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι.
Επιστρέφει ο Στάνκοβιτς και κατά πάσα πιθανότητα και ο Μαϊκόν.
Ο Ρανόκια είναι τιμωρημένος ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Σνάιντερ.


Η Μπολόνια από την άλλη, πήρε τον πρώτο της βαθμό τη φετινή σεζόν στην έδρα της Γιουβέντους με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1.


Ράτζι, Κερουμπίν, Λορία και Ταϊντέρ αποκλείστηκαν από την αποστολή του σημερινού παιχνιδιού. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ζιλέ, Ντιαμάντι και Χιμένες οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από μικροπροβλήματα.


Πρώτη Επιλογή : Τελικο Αποτελεσμα 2 1.90 Χ 2.5€
Δεύτερη Επιλογή : Οβερ 5.5 Κορνερ 1.90 Χ 2.5€







Δεν υπάρχουν σχόλια: